Notranji Alkimist

ODZIVI

Barbara Dukarić

Imam občutek, kot da se je moje telo napolnilo z energijo, kot da je moje jedro, tu na predelu notranjih organov polno, nežno, mehko, sijoče, sploh ne znam najboljše opisat. Zdi se mi, kot da tudi skozi to čutim več lastne vrednosti in kot da to občutenje, ta toplina, ki me je napolnila, kar živi z mano in da bo za vedno ostalo del mene, ves čas je tu, in ko si vzamem čas, da ga začutim, je tu, se mi zdi, da je vsak dan močneje prisoten ta občutek, kot da je to nekaj, kar mi ni več tuje. Ni mi več tuje, kako je čutiti prisotnost zdrave moške energije in to je neprecenljiv občutek. In tudi sama sem zadnje dni bolj mehka, še več v ženski energiji, bolj čuteča, bolj mirna v sebi.

Miha Šajn

Od kar sva začela delat, opažam pri sebi predvsem spremembe zaznavanja sebe in pa situacij v odnosih. Precej lažje razumem osebo na drugi strani, pa naj si bo to v partnerstvu, službi ali vsakodnevnih odnosih. Občutki so postali bolj jasni, vzroki pa bolj logični. Ne sprašujem se več zakaj, ampak kaj lahko naredim drugače. Precej bolj jasni so mi postali “trigerji”, ki sprožijo določene telesne odzive. Dobil sem kar nekaj odgovorov, obenem pa se je pojavilo precej novih vprašanj, kar je super. Skratka nora izkušnja ki kar kliče po ŠE …

Tamara Tomašič

Priporočam Gregor Kelt oz Notranji alkimist! Veliko delam in raziskujem sebe že nekaj let! A tako močne in hitre spremembe kot doživljam z njim v 20 letih dela na sebi nisem doživela! Moreš pa za to raziskovanje imeti ” jajca”…

Timijan D.
(odziv z delavnice)
Začutil sem te kot enega res dojemljivega, odprtega in čustveno zrelega človeka in si me takoj potegnil, da pridem in vidim, kako delaš. In nisem bil razočaran. Super si nas poslušal, razumel bistvo vprašanj in nas vodil do uvidov skozi telesno ozaveščanje in feedback.

Tomaž Brelih

Moja percepcija glede dojemanja sveta in okolice se je spremenila. Obrnila. Pomembno postaja to kar je v meni, v telesu v tem trenutku. Skozi te zaznave se potem kreira zunanji svet. Postal sem bolj senzibilen in bolj opažam energije. Kaj je moje, kaj je moj vzgib, kaj pa ni moje in je od okolice, od drugih. Bolj se vsega tega zavedam in občutim.

Pri delu z Gregorjem sem doživel izredno sprejetost, sprejetost lastnih občutkov in občutek, da je vse kar obstaja OK.Sprejetost sama po sebi je zdravilna in ruši travme, blokade,  negativna čustva.

Tudi v partnerskem odnosu so spremembe. Lahko rečem, da sem bolj objektiven, bolj mi je jasno zakaj je tako kot je, več si upam raziskovati. Na terapiji sem začutil (moško) energijo, kakršne do sedaj še nisem. Bilo je prijetno, toplo, močno,…. a hkrati nič vsiljeno. Popolnoma svobodno a zelo močno.

Vse spremembe v meni se kažejo tudi pri vzgoji otrok. Lažje postavim meje, sem jasen, odločen a hkrati ne pregrob.

Tinkara T

Res hvala tebi, ker mi brez tvoje pomoči ne bi uspelo v tako kratkem času spremeniti toliko stvari. Skozi čas se vsak spreminja, ampak toliko kot sem se jaz na mnogih področjih ob delu s tabo pa mi je velika velika pozitivna sprememba ❤️

Rada bi sporočila, da se je moje vnetje pozdravilo. Zdi se mi da od ponedeljka naprej na svoje telo gledam z več skrbi in sem se ga res trudila negovati. Zraven sem dodala še parne kopeli in posebno olje in mislim da je mešanica vsega trojega poskrbela da sem zdrava.

Zdi se mi tudi da dosti bolj čutim da sem v svoji ženski energiji in to mi paše.

Sem pa opazila da me določeni moški zelo vznemirijo v negativnem smislu in to začnem čutit v telesu. 

Si pa te dni vedno bolj razlagam in se mi zdi smiselno, da niso vsi moški enaki in so taki, ob katerih se lahko sprostim in sem varna. Mislim, da mi je tvoja igra vlog s tremi moški dala dobro perspektivo, ker zdaj tudi z svojimi občutki lahko ločim moške in ne vse takoj v isti koš.

Janja Urbančič

Tvoje delo, energy work, igra vlog…. Zelo, zelo zanimivo in intenzivno. Ful sem spoznala stvari o sebi, zakaj počnem neke stvari….res dobro! Hvala. 🙏

Scroll to Top