Notranji Alkimist

Delo z menoj

TELESNO ORIENTIRANA OSVOBODITEV IN ODKRIVANJE IZGUBLJENIH SPOSOBNOSTI ZA ODNOSE

Zapadeta v konflikt, odmik, nezadovoljstvo, izgubo interesa, izgubo zaupanja in čutenja povezanosti. Intuicija in instinkt vama govorita, da je v ozadju nekaj drugega kot zgleda na površju, a zaradi tolikšne zmešnjave, tako en kot drug izgubi dostop.
Preko notranje alkimije ta dostop dobiš.

EDEN DRUGEMU NISVA DOVOLJ ALI PA SVA SI PREVEČ

IZGUBLJA SE NAJINA MOŠKO ŽENSKA POLARNOST, PRIVLAČNI NABOJ

NE PREMIKAVA SE NAPREJ IN MARSIKJE SPLOH NE PRIDEVA SKUPAJ

V KOMUNIKACIJI SE SLEJ, KO PREJ  VSE KONČA

Razvoj na podlagi dela z notranjo alkimijo prinaša:

  1. Dvig upoštevanja svojih meja, izgube dvoma in nemoči glede svojih meja.
  2. Sproščenost v odnosu, ki je prej ni bilo, tako v partnerstvu kot tudi z otroci
  3. Sposobnost vzpostavljanja stika, kjer bi drugače bil konflikt
  4. Razrešitev ponavljajočih situacij, začenjaš končevati specifične stalne konflikte
  5. Prepoznavanje in sposobnost izražanja svojih potreb brez izgube moči
  6. Pridobitev prej nepoznane moči, kjer je znotraj konfliktov nekoč tičala ujetost in nemoč
  7. Porazpustitev dolgoletnih bolečin in razdvojenosti v odnosu
  8. Notranji mir, mirno vest, znatno povečano lastno vrednost, cenjenje in spoštovanje

Moje delo je notranja alkimija, holističen in integrativen pristop do osebne rasti in zdravljenja. Skozi uporabo več tehnik, kot je energijsko delo, terapevtsko igranje vlog in neseksualne tantrične prakse z dotikom pomagam ljudem sprostiti potlačena čustva in blokade ter pridobiti v odnosih do sedaj nedosegljive sposobnosti in celostno zdravje. Dodatno mi moje psihične sposobnosti omogočajo, da se intuitivno povežem in kanaliziram zate pomembno direktnost, vodstvo in vpoglede.

TUDI, KO SE V ODNOSU VELIKO POGOVARJAMO, JE NAJBOLJ RELEVANTNO ŠE VEDNO ZAMOLČANO. OBADVA ČUTITA, DA TO, KAR NEKDO GOVORI, NI TO, KAR SE ZARES DOGAJA.

PROBLEM: Čutimo, dojemamo, govorimo in delujemo zgolj iz glave, preostalo telo je otopelo, s čimer nimamo dostopa do vseh za odnos najbolj nujnih sposobnosti. Izražamo preteklost in prihodnost, mnenja, poglede, prepričanja, verovanja, daleč stran od tega trenutka tukaj in zdaj.

Med vama letijo puščice in med nama teče široka reka.

Oba ujeta v svoji izkušnji neslišanosti.

Trpita za posledico izkrivljene slike zaradi vsak svoje ujetosti, izgube najbolj esencialnega dostopa, subtilnih čutov v telesu.

Te rabijo odkriti tako moške kot ženske. Enakovredno.

Učil se boš komunikacije iz telesa. Naučil se boš odpiranja vrat v do sedaj neprehodnih situacijah.

relax, relaxation, hands-1276639.jpg

Čeprav govorijo, da moških ali žensk ne bomo nikoli razumeli, to zdaleč ni res. Res je, dokler ne odkriješ in razviješ sposobnosti komunikacije, konkretnih zaznav iz telesa ter sposobnosti čutenja neprijetnih telesnih občutenj – ključ do čustvene inteligence, dragocene sposobnosti notranje alkimije. Tvoj začetek konca vseh konfliktov.

Kaj so ljudje povedali po delu z menoj?

Imam občutek, kot da se je moje telo napolnilo z energijo, kot da je moje jedro, tu na predelu notranjih organov polno, nežno… Beri dalje

Barbara Dukarić

Priporočam Gregor Kelt oz Notranji alkimist! Veliko delam in raziskujem sebe že nekaj let! A tako močne in hitre spremembe kot doživljam z njim v 20 letih dela na sebi nisem doživela! Moreš pa za to raziskovanje imeti ” jajca”…Beri dalje

Tamara Tomašič

Od kar sva začela delat, opažam pri sebi predvsem spremembe zaznavanja sebe in pa situacij v odnosih. Precej lažje razumem osebo na drugi strani, pa naj si bo to v partnerstvu, službi ali vsakodnevnih odnosih…Beri dalje

Miha Šajn

Scroll to Top