Notranji Alkimist

24.3.2024, MINI POSTAVITVE, CELJE

OKVIREN PROGRAM

PETEK 14:00-17:00 prihod – NEDELJA predvideno do 16h

Program je osnovan na telesno in energijsko orientiranih vajah. Celotni program bova vodila skupaj ali si izmenjavala vodenje in podporno vlogo Gregor Kelt in Sandra Mestek. Večinoma je to delo z malo teorije in veliko prakse. Z veliko edinstvenega in globokega izkustva.

Pristop omogoča, da boste sami odkrivali naravno moško žensko polarnost, ne da bi vam bilo to zgolj podano.

S tem se bodo zgodili veliki premiki.

PETEK
Spoznavni krog, povezovanje
Delavnica: Sproščenost v telesu in prebuditev čutnosti (Vzpostavitev zaupanja, domačnosti in sproščenosti med udeleženci za celoten proces, skozi katerega bomo šli skupaj.)

SOBOTA
Jutranja telovadba: Vzpostavitev stika s telesom in osvobajanja izražanja
Delavnica: Pogovorno interaktivno odkrivanje polarnosti in energijska transformacija (Primeri polarnosti v praksi in reševanje “problema”)

Delavnica: 
Utelešenje ženskega in moškega pola. Odprtje sposobnosti popolnega zaupanja, prepustitve in prejemanja za ženske. (Odprtje sposobnosti popolne prisotnosti, asertivnosti in vodenja za moške. Premoščanje telesnih in mentalnih blokad, ki nas držijo stran od utelešenja polarnosti.)

Večerni program: 
Skalarna terapija z meditacijo za sproščanje blokad in korak naprej.

NEDELJA
Jutranja telovadba: Vzpostavitev stika s telesom in osvobajanja v kontaktu

Delavnica: Polarna komunikacija v praksi. Izpostavitev in rešitev konkretnih konfliktov, ki jih prepoznamo iz lastnega življenja. (Pristop, ki ga lahko prenesete še na druge situacije, kjer imate sedaj s polarnostjo izziv.)

Delavnica: Prepustitev v vlogo popolnega prejemanja in dajanja, osvojitev ženskega in moškega principa skozi fizičen kontakt in dotik.

Ritual: Prebuditev moškega zaščitnika in zdravljenje plodnosti maternice. Posaditev semena in oploditev nove individualne in skupne prihodnosti odnosa med moškim in žensko. Ob spremljavi glasbe in bobna v živo.

Zaključni krog, hvaležnost in prigrizek.

Scroll to Top