Notranji Alkimist

24.3.2024, MINI POSTAVITVE, CELJE

contact, beautiful flowers, nature-4479993.jpgNa principu družinskih postavitev odrivanje do sedaj nedostopnih rešitev za odnose, ki naravno temeljijo na delujoči polarnosti med moškim in žensko. Brez iskanja vzrokov pri prednikih, ampak zgolj rešitev, ki jo do sedaj nisi mogel dobiti v roke zaradi nemoči videti preko mentalne megle, čustvene ujetosti ali drugih preprek.
Delo bazira na inteligenci telesa, odkrivanja odgovorov skozi tvoje lastno vodstvo telesa in višjega jaza in uporabe orodja intuitivnega igranja vlog (ni kot gledališče in ne rabiš spretnosti za to, drug koncept)
3,5 urni ogodek je za maksimum 8 udeležencev, kjer bomo delali v dveh skupinah.
Vsak dobi svoj nazoren in jasen vpogled v to, v čem je dejanski problem nekje v sedanjem ali preteklem partnerskem odnosu ali generalno kakorkoli v nekem tvojem odnosu moški ženska. Kjer bi sam rad našel novo, do sedaj nedosegljivo rešitev, pristop, sposobnost, ki je v skladu z naravnim redom, naravnim prav za odnos, in za tebe in za njega/njo.
Nekje, kjer se ne zavedaš, kaj ne delaš prav, kako da nekaj ne deluje, zakaj se to dogaja, tu lahko dobiš jasen odgovor in pa jasno rešitev, ki jo že začneš nositi v sebi.
Da ti jasen pogled, kaj se tebi zares dogaja v neki problematični situaciji in kaj drug zares doživlja, pa nisi še dojel, uspel razločiti. Zato tudi rešitev ni bila možna.
Živa, globoka, močna, transformativna izkušnja, ki bo na tebi pustila zadovoljiv pečat. Na tebi je, da se čim bolj odpreš za rešitev, ki jo boš prejel/a.
Za udeležbo je obvezna prijava s plačilom 40 eur (do 19.3., za zamudnike 45€). Sledi povezavi za nakup kart.
Mini postavitve vodi Gregor Kelt, voditelj družinskih postavitev in avtor unikatnega pristopa notranje alkimije do razreševanje katerihkoli šibkosti v odnosih.
Več o njemu si lahko prebereš na: https://www.celosten.si/gregor-kelt-vec-o-meni/ ali prebereš kak globok zapis na facebook strani Notranji alkimist.
v sodelovanju s ‘Srčni preboji’ in ‘Svetloba nadzavesti’
Scroll to Top