Notranji Alkimist

Notranja alkimija 1:1

TELESNO ORIENTIRANA OSVOBODITEV IN ODKRIVANJE IZGUBLJENIH SPOSOBNOSTI ZA ODNOSE

Dostop do prej nedosegljive zavesti in sposobnosti v specifičnih situacijah v odnosu (partner, poslovni partner, bivši, otrok, starš) izven omejitev uma, na principu telesne energijske inteligence. Skozi uro procesa premostiš ovire do nove zavesti, do nove kapacitete svojega delovanja, doživljanja ali dojemanja, kjer si imel do sedaj šibkost, nesposobnost ali nezmožnost drugačnega rezultata v odnosu.

Ker neko tvojo večjo nesposobnost, šibkost ali ujetost sestavlja več reakcij ali vedenj, rabiva to nasloviti eno po eno. Vsakič pa narediš močan napredek, opazno novo sposobnost.

Skozi uporabo več tehnik, kot je energijsko delo, terapevtsko igranje vlog in neseksualne tantrične prakse (opcijsko za ženske dodatek bodywork) pomagam ljudem sprostiti potlačena čustva in blokade ter pridobiti v odnosih do sedaj nedosegljive sposobnosti in celostno zdravje. Dodatno mi moje psihične sposobnosti omogočajo, da se intuitivno povežem in kanaliziram zate pomembno direktnost, vodstvo in vpoglede.

Transformacija in trening za moške in ženske.
Pridobitev do sedaj nedosegljivih sposobnosti.

Odpravljanje konkretnih blokad in nesposobnosti.
Sproščanje dolgoletne nerazumljenosti in ujetosti.

Razrešitev specifičnega problema, nesposobnosti ali ujetosti v odnosu do sebe ali v odnosu do drugih.

Postopek:

  1. Identifikacija problema, nemoči, nesposobnosti.
  2. Razreševanje preko notranje alkimije: odpiranje zavesti v telesu, zavedanja energij, odpiranje subtilnih čutov, uporaba  orodja terapevtskega igranja vlog.
  3. Opcijsko podpora preko bodywork-a za sprostitev blokad in sprejetje nove energije, ki vzbudi stanje globokega transa brez uporabe substanc.

Področja:

– polarnost, naboj, dostop do sedaj nedosegljivih sposobnosti v odnosu moški ženska

– zdravje v telesu zaradi novo vzpostavljenih meja

– spolni odnos, nečutnost, nesposobnost čutenja

orgazmičnosti, prezgodnji izliv

– odnos do otrok, pridobitev dostopa, nov do sedaj nedosegljiv način pristopanja

– odnos do svojega dela, do kolektiva, vrednotenje, napredovanje, nove sposobnosti v odnosih, v nastopanju, v kreativnosti, inovativnosti

– šola, dokončevanje zadanih ciljev, sposobnost učenja

– samozavest, vnema, sposobnost čutenja

– razne psihične težave

S takimi, ki so še na začetku sposobnosti zaznavanja ali čutenja energij in občutkov, nudim mentorstvo, da napredujejo do zadostne mere čutenja, da je proces notranje alkimije tudi v polni kapaciteti efektiven. Večina ljudi te sposobnosti imajo, nekateri pa rabijo predhodno vsaj nekaj uvoda. Če veš, da si na področju zaznavanja energij in občutenj v odnosih šele začetnik, lahko najprvo narediva uvodno svetovalno srečanje.

Trajanje: 1 ura 30 min (+ 30 min opcijsko telesno energijski dotik)

Dodaten krajši podporen klic po cca enemu tednu

Kompenzacija za delo: 90€

Kompenzacija za delo z bodywork-om: 120€ (2 urno delo)

Preobrazba alkimist nivo 1 – 10% popust

Paket 3 srečanj (za rok 2 mesecev)

Preobrazba alkimist nivo 2 – 15% popust

Paket 5 srečanj (za rok 3 mesecev)

Po dogovoru je na voljo uvodno pogovorno svetovalno srečanje

Trajanje: 1 ura

Znesek: 60 eur

Kaj so ljudje povedali po delu z menoj?

Imam občutek, kot da se je moje telo napolnilo z energijo, kot da je moje jedro, tu na predelu notranjih organov polno, nežno… Beri dalje

Barbara Dukarić

Priporočam Gregor Kelt oz Notranji alkimist! Veliko delam in raziskujem sebe že nekaj let! A tako močne in hitre spremembe kot doživljam z njim v 20 letih dela na sebi nisem doživela! Moreš pa za to raziskovanje imeti ” jajca”…Beri dalje

Tamara Tomašič

Od kar sva začela delat, opažam pri sebi predvsem spremembe zaznavanja sebe in pa situacij v odnosih. Precej lažje razumem osebo na drugi strani, pa naj si bo to v partnerstvu, službi ali vsakodnevnih odnosih…Beri dalje

Miha Šajn

Scroll to Top